arien.sk / Fašírky obalené v jačmenných krúpach

Fašírky obalené v jačmenných krúpach

21. 6. 2007

Kúpili sme opäť raz mleté hydinové mäso a takto ho môj kuchár pripravil:

Mleté mäso zmiešané s rôznymi bylinkami, nasekanou cibuľou, cesnakom, ovsenými a pšeničnými vločkami. To by boli naše štandardné faširky.
Tentokrät ale skončili obalené jačmennými perličkami [tak je napísané na sáčku, ja tomu hovorím "krúpy", ale ktovie].

Veľmi chrumkavo to dopadlo, hydinové faširky už len takto.

chrumkave fasirky
Späť na kategóriu: kuchyňa

Pridať komentár:

V príspevkoch môžete používať BB kód.









Komentáre

K tomuto článku zatiaľ nie sú žiadne komentáre. Buďte prvý. ;]