Naša kuchyňa

Údené mäso s chrenovou omáčkou z čerstvého chrenu
9. 4. 2011

Údené mäso s chrenovou omáčkou z čerstvého chrenu

Riadne štipľavá chrenová omáčka je skvelá vec. Dá jesť so všeličím, napríklad s opečeným údeným mäsom a zemiakmi. Alebo s fašírkou.


Zemiakové šúľance a taštičky s tvarohom, ríbezľovým lekvárom a prezlami
5. 4. 2011

Zemiakové šúľance a taštičky s tvarohom, ríbezľovým lekvárom a prezlami

Po bryndzových šuľancoch prišli na radu moje obľúbené sladké šuľance s prezlami. Lebo prezle a cestoviny, to je nádhera.


Vynikajúci strúhaný tvarohový koláč
4. 4. 2011

Vynikajúci strúhaný tvarohový koláč

Tento koláč nepotrebuje vysvetlenie. ;]

Prakticky každý ho pozná, a podľa tohto receptu je proste úžasný...


Zemiakové šúlance s bryndzou a slaninkou
2. 4. 2011

Zemiakové šúlance s bryndzou a slaninkou

Prepadla ma strašná chuť na lekvárové šúľance s prezlami. Kupodivu, skončili ako vynikajúce šúľance s bryndzou a slaninkou.;]

Zapekaná plnená paprika s kyslou smotanou a čerstvým tymiánom
24. 3. 2011

Zapekaná plnená paprika s kyslou smotanou a čerstvým tymiánom

Po úspechu plnenej papriky v paradajkovej omáčke som sa rozhodla prezentovať môj druhý najobľúbenejší spôsob jedenia papriky – zapekaná paprika s kyslou smotanou...


Jemne štipľavá tuniaková pomazánka na opečenom chlebíku
24. 3. 2011

Jemne štipľavá tuniaková pomazánka na opečenom chlebíku

Na večeru alebo na raňajky výborne poslúži pikantná tuniaková pomazánka na chrumkavom opečenom chlebe. Obsahuje samé dobré veci, ktoré sú ževraj zdravé.;]